Varukorgen är tom

HEM Presentkort

FAMILJER

Presentkort

Det har aldrig varit enklare att ge bort ett presentkort från Klockmaster. Presentkortet kan lösas in i valfri butik eller här online. Du kan läsa mer om presentkortet nedan.

Köp presentkort:
1. Fyll i önskat belopp nedan.
2. Välj hur du vill skicka kortet (SMS, e-post, eller som fysiskt kort hem till mottagaren).
3. Skriv en hälsning.
4. Klicka på "köp".Lagervara

* Obligatorsikt fält.

Framtidens presentkort hittar du hos oss på Klockmaster. Det som är fiffigt med just våra presentkort är att du kan köpa kortet i alla Klockmasterbutiker och betala med det i valfri butik – även här online.
En annan bra sak är att den som köper ett presentkort kan välja hur det ska ges bort. Man kan få ett plastkort laddat med önskat belopp och skickat till valfri adress. Du kan välja att skicka presentkortet som SMS eller med e-post. Precis som med alla moderna presentkort kan du enkelt kolla saldot på kortet. Kolla ditt saldo här!

ETT TRYGGT KÖP
Kunskap, passion, engagemang, generös garanti på klockor och en alldeles gratis allriskförsäkring i 12 månader som inte går av för hackor. Behöver du justera armbandet är det också gratis i alla Klockmasterbutiker. Klockmaster har funnits sedan 1972 och snart firar vi 50 år på den Svenska marknaden!

Ta del av nyheter och få en rabattkod!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så bjussar vi på en rabattkod som ger dig 10% rabatt på ditt nästa köp!

Registrera dig nu!

Copyright © 2021 Watchmarket AB  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart