Varukorgen är tom

HEM KLOCKORInformation om klockorKlocka med stegräknare

Klocka med stegräknare

Klockor som räknar dina steg är en trend som fortsätter att hålla i sig. En klocka som innehåller en stegräknare är väldigt populärt idag. Många vill veta hur många steg man går på en dag och hur mycket man har rört på sig.

Stegräknartävling med arbetet

Att främja en hälsosam och rörlig livsstil är något som alla arbetsgivare borde göra. När personalen mår bra och är aktiva så minskar sjukskrivningarna och vad passar då inte bättre än att införskaffa klockor med stegräknare till sina anställda. För att uppmuntra till en aktiv vardag är en bra aktivitet att göra, en stegräknartävling. Med en klocka kring handleden som räknar stegen sköter den hela arbetet åt dig, det du behöver göra är att röra på dig och hålla dig aktiv. 

Välj design på din stegräknarklocka

Vi har mängder av olika utformningar på klockor som räknar steg. Kanske vill du ha en diskret modell som ser ut som en vanlig klocka eller vill du hellre ha en design som ser ut som en träningsklocka med sportigare band och andas lättare när du svettas. Oavsett vilken design och utformning du vill ha på din stegräknarklocka så har vi klockor för alla.

När är en klocka som räknar steg ett bra alternativ?

En klocka som räknar dina steg är ett bra alternativ när man exempelvis tränar inför ett lopp, en tävling eller man kanske helt enkelt bara vill utmana sig själv i vardagen och ha en lite mer aktiv vardag eller livsstil. Oavsett vad just din anledning är så är en klocka som räknar steg alltid ett bra alternativ. Är du på jakt efter en ny klocka och är ute efter en stegräknarklocka, då har du kommit rätt.

Titta in vårt utbud av sportklockor

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga nyheter från oss på Klockmaster.

Registrera dig nu!

Copyright © 2022 Watchmarket AB  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart