0143-752 00

Varukorgen är tom

 

OM KLOCKMASTER

Klockmaster är ett samarbete mellan butiker som ägs och drivs av enskilda entreprenörer. Ofta en urmakare. I Klockmasterbutikerna hittar du de allra senaste klockorna från de kända modehusen samt ett brett sortiment på klassiska och exklusiva ur från de välkända varumärkena. Flera butiker säljer också smycken.

Klockmaster

Klockmaster, eller Klockmäster som det hette då, startades 1972 genom att fyra urmakare i östergötland och småland startade ett samarbete på inköp av väggur och väckarur. Samarbetet växte och fler urmakare anslöt sig till gruppen. Grossistverksamheten växte med armbandsur, egna varumärken, agenturer och tillbehör och fanns med fram till 2009. Butiksgruppen bildade en ekonomisk förening (aktieägarförening) med stadgar som reglerade medlemskap och samarbetet.

Idag består kedjan av 38 butiker och kedjecentralen i Vadstena (Watch Market AB med org.nr. 556160-6376) ägs av butiksägarnas gemensamt ägda holdingbolag Watch Market Holding AB. Kedjecentralen supportar butikerna med inköpsavtal, marknadsföring, butiksdatasystem, klockförsäkringar, gemensam webbshop och div. administrativ hjälp.

Butikerna har lite olika inriktning och säljer ibland olika varumärken. Här på webben visar vi vilka klockvarumärken som finns i de olika butikerna så att du lätt hittar ditt varumärke och din närmaste butik. Du kan också köpa klockor online från många varumärken. När du köper en klocka i webbshoppen så handlar du direkt av den butik som ligger närmast dig geografiskt och som har den klocka du söker hemma för leverans. Har ingen av butikerna klockan hemma så tar närmsta butik hem den från grossisten och skickar den till dig.

Du handlar ALLTID av en auktoriserad återförsäljare för respektive varumärke.

Alla frågor om varor, beställningar och leveranser eller annan klockservice ställer du till någon av de butiker som säljer det varumärke som du är intresserad av. Om du beställer en klocka online skickas den från butiken som ligger närmast dig.

Nyhetsbrevet

Prenumerera på Klockmasters nyhetsbrev så missar du varken heta produktnyheter eller fina erbjudanden och tips från oss. Din e-postadress förvaras säkert och du kan när som helst avsäga dig nyhetsbrevet.


Med vänlig hälsning,
Timmy på Klockmaster

Fyll i din e-postadress nedan!

Hjälp

Välkommen att kontakta oss via telefon 0143-752 00 eller e-post hej@watchmarket.com

Vi svarar riktigt snabbt under helgfria vardagar kl. 09.00 - 16.30. Du kan också kontakta oss via chattknappen.

Följ

Betala

Copyright © 2022 Watchmarket AB  |  Sitemap |  Cookies

Powered by Sitesmart