Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Klockmaster

Klockmaster är ett samarbete mellan butiker som ägs och drivs av enskilda entreprenörer. Ofta en urmakare. I Klockmasterbutikerna hittar du de allra senaste klockorna från de kända modehusen samt ett brett sortiment på klassiska och exklusiva ur från de välkända varumärkena. Flera butiker säljer också smycken.

Klockmaster, eller Klockmäster som det hette då, startades 1972 genom att fyra urmakare i östergötland och småland startade ett samarbete på inköp av väggur och väckarur. Samarbetet växte och fler urmakare anslöt sig till gruppen. Grossistverksamheten växte med armbandsur, egna varumärken, agenturer och tillbehör och fanns med fram till 2009. Butiksgruppen bildade en ekonomisk förening (aktieägarförening) med stadgar som reglerade medlemskap och samarbetet.

Idag består kedjan av 45 butiker och kedjecentralen i Vadstena (Watch Market AB) ägs av butiksägarnas gemensamt ägda holdingbolag Watch Market Holding AB. Kedjecentralen supportar butikerna med inköpsavtal, marknadsföring, butiksdatasystem, klockförsäkringar, gemensam webbshop och div. administrativ hjälp. 

Butikerna har lite olika inriktning och säljer ibland olika varumärken. Här på webben visar vi vilka klockvarumärken som finns i de olika butikerna så att du lätt hittar ditt varumärke och din närmaste butik. Du kan också köpa klockor online från många varumärken. När du köper en klocka i webbshoppen så handlar du direkt av den butik som ligger närmast dig geografiskt och som har den klocka du söker hemma för leverans. Har ingen av butikerna klockan hemma så tar närmsta butik hem den från grossisten och skickar den till dig.

Du handlar ALLTID av en auktoriserad återförsäljare för respektive varumärke.

Alla frågor om varor, beställningar och leveranser eller annan klockservice ställer du till någon av de butiker som säljer det varumärke som du är intresserad av. Om du beställer en klocka online skickas den från butiken som ligger närmast dig. 

Världens hetaste varumärken hittar du såklart hos Klockmaster!
Klicka på din favorit för att se alla modeller.

Klockmaster sedan 1972

I alla våra butiker kan du få råd och hjälp av en utbildad urmakare.
De butiker som inte har en egen anställd urmakare har alltid ett nära samarbete med en eller flera urmakare för service, reservdelar och reparationer av de flesta förekommande klockmärken – både digitala och analoga klockor men även väggur och andra tidmätare. 
Att köpa en klocka av en urmakare är en garanti för kvalité och kunskap.

Kundtjänst

Telefon: 0143 – 752 00 (08.00 – 17.00)
E-post: hej@klockmaster.com

Kontaktuppgifter
Svar på vanliga frågor hittar du här

Följ oss!