Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Kontakta Klockmaster

Hos oss på Klockmaster har du möjlighet att delbetala dina produkter. I kassan väljer du alternativet "Nytt konto" eller (om vi har kampanj) "Kampanjkonto". Efter sedvanlig kreditprövning lägger vi upp ett Klockmasterkonto.

Exempel på delbetalning
Här kan du ansöka om Klockmasterkonto

Representativt exempel för delbetalning 12 månader*

Kreditbelopp/Köp
Rörlig årsränta
Administrativ avg./mån
Uppläggningsavgift
10 000 kr
0%
0 kr
225 kr
Effektiv ränta
Kreditkostnad
Ord. delbet./mån**
Totalt belopp att betala:
520 kr
295 kr
834 kr
10 295 kr

*Exemplet baseras på ett köp den 15:e dagen i en kalendermånad och är beräknat2012-01-31. Exemplet förutsätter att räntan och avgifterna är oförändradeunder hela kreditperioden. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till såväl enhögre som lägre effektiv ränta. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet medKonsumentverkets riktlinjer. **Avrundning tillämpas till närmsta högre krona.Månaden efter val av delbetalning tillkommer uppläggningsavgift till ordinariedelbetalningsbelopp. Uppläggningsavgiften är inkluderad i angiven Kreditkostnadoch Totalt belopp att betala.

Världens hetaste varumärken hittar du såklart hos Klockmaster!
Klicka på din favorit för att se alla modeller.

Klockmaster sedan 1972

I alla våra butiker kan du få råd och hjälp av en utbildad urmakare.
De butiker som inte har en egen anställd urmakare har alltid ett nära samarbete med en eller flera urmakare för service, reservdelar och reparationer av de flesta förekommande klockmärken – både digitala och analoga klockor men även väggur och andra tidmätare. 
Att köpa en klocka av en urmakare är en garanti för kvalité och kunskap.

Kundtjänst

Telefon: 0143 – 752 00 (08.00 – 17.00)
E-post: hej@klockmaster.com

Kontaktuppgifter
Svar på vanliga frågor hittar du här

Följ oss!