Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Min butik

Betala mot faktura

Vi erbjuder förmånlig och enkel betalning mot faktura via Resurs Bank. Du har upp till 60 dagar på dig att betala fakturan beroende på när i månaden du väljer att handla hos oss. Förfallodatum inträffar alltid den sista dagen i månaden efter inköpsmånaden. 

Exempel
Handlar du mot faktura hos oss den 5 mars skall fakturan vara betald den 30 april.
Handlar du den 1 december 2017 ska fakturan betalas 31 januari 2018.

Hur gör jag för att betala mot faktura?
När du kommer till kassan och har angett dina leveransuppgifter kan du välja på tre olika betalsätt – Kreditkort, Faktura eller Delbetalning.
När vi fått meddelande att din order är skickad till dig kommer det en faktura via e-post till den adress du angav vid beställningen. 
Om du inte fått en faktura inom en vecka vill vi att du kontaktar oss efter att du kontrollerat ditt skräpfilter (spamfilter). Det gäller i högsta grad kunder som använder Hotmail. 

Har du frågor om din faktura?
Kontakta order@klockmaster.com eller ring 0143-752 00

KLOCKMASTER SEDAN 1972

I alla våra butiker kan du få råd och hjälp av en utbildad urmakare. De butiker som inte har en egen anställd urmakare har alltid ett nära samarbete med en eller flera urmakare för service, reservdelar och reparationer av de flesta förekommande klockmärken – både digitala och analoga klockor men även väggur och andra tidmätare. Att köpa en klocka av en urmakare är en garanti för kvalité och kunskap.

SOCIALA MEDIA

Vi finns på två sociala plattformar. Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram!


NYHETSBREV

Prenumerera på Klockmasters nyhetsbrev!
Fyll i din e-postadress i rutan.