• Klockor
 • Smycken
 • Nyheter & Kampanj
 • Nyheter
 • Kampanj
 • Presentkort
Sök artiklar
Varumärke
Pris
Version:
E-butik Flex (6.5)
Plats

Stockholm, Globen

Namn
Klockmaster Globen
Text
Globen, Arenavägen 61
121 77 Johanneshov
Öppet
Vardag 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17
Telefon
08-600 00 36
Klockmaster Globen City Shopping

Varumärken Klockor

 • Breitling

  Breitling – pilotens val

  Breitling startade sin tillverkning år 1884 av Léon Breitling. 1915 användes klockor från Breitling av piloter för första gången - Breitling har alltid varit piloternas favorit bland klockor och är fortfarande förstahandsvalet bland piloter. Alla Breitlings klockor är testade av Swiss Official Chronometer Testing Institute (COSC). Breitling är de enda som har 100 % av kollektionen chronometercertifierade. Detta ger Breitling en unik ställning jämfört med andra klockor. En Breitling klocka är en klocka du kommer ha med dig genom hela livet.

  Breitling har tre olika huvdugrupper av klockor - klockor för dykning, klockor för piloter och lyxklockor. Har man en gång tagit i en Breitling klocka så vet man att dessa klockor är tåliga men samtidigt har en design gjord för att vara snygga. Köper du en Breitling klocka så behöver du inte köpa en klocka till.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

   breitling.com

 • Bulova

  Bulova is the hallmark of American watch companies. The name itself resonates with quality, affordability, and history. All icons must start somewhere. Bulova's story began with a dose of the American dream. Twenty-three year old Czech immigrant Joseph Bulova established a jewelry shop in New York City in 1875. By 1911 he branched out into table clocks and pocket watches. A year later he opened the first Bulova watch factory in Switzerland. 

   Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  bulova.com

 • Casio

  Casio – marknadens bredaste utbud av klockor

  Casio erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av armbandsur, allt från eleganta men samtidigt tåliga traditionella analogaklockor till tuffa, multifunktionella hjälpmedel för sport, fritid och äventyr – Edifice, Pro Trek och Phys. Casio har också satt trender – trender som står sig starka över tiden med till exempel G-Shock och Baby-G. Och när du alltid vill ha rätt tid är Casio framstående med sina Wave Ceptor radiokontrollerade ur.

 • Certina

  Certina – exklusiv design kombinerat med sportiga egenskaper

  Certinas kollektion kombinerar idag mer än någonsin sofistikerad design med allsidiga och sportiga egenskaper. Certina har en bred kollektion med klockor för skilda smaker och tillfällen.

 • Gant

  Gant – klassisk elegans

  Emigranten Bernhard Gant kom till USA 1914, fick arbete i en textilfabrik och insåg snart att den amerikanska drömmen även borde genomsyra kläderna. Gant öppnade en egen butik med skjortor och herrkläder som trots den tidsenligt uppklädda elegansen också var lediga och bekväma. Kännetecknande för Gant är klassisk elegant men med en avslappnande design. 

 • Grand Seiko
  20011
 • Gul

  GUL – svensk stryktålig klocka i omisskännlig design

  Gul har döpt modellerna i Gul Active serien efter surforter i England. Gul City modellerna är uppkallade efter kända platser i London.

  Det var i början av sextiotalet som Dennis Cross, en man med en passion för surfing, beslutade att nog var nog. Även om han älskade att surfa, var vattnet i Atlanten för kallt, särskilt på vintern! Han åtar sig därför att utforma den första specialbyggda våtdräkten för surfare. Dennis började designa och tillverka den första våtdräkten. Denna våtdräkt ryktas ha gjorts i bakluckan av hans Splitscreen på Fistral Beach i Newquay, Cornwall. Från denna ödmjuka början, var Gul varumärket fött. Verksamheten fortsatte att växa och 1980 fick svenska Sten Warfvinge licensen på Gul watches.

   

 • Luminox

  Företaget Luminox är en amerikansk framgångssaga som började 1989 när grundaren Barry Cohen, som redan var verksam inom klockbranschen, hörde talas om en unik schweizisk belysningsteknologi baserad på självlysande tritiumgaskapslar. Han insåg snabbt att en klocka som verkligen har ”äkta” självlysande detaljer – dvs. som varken kräver laddning av externa ljuskällor eller batterier och knapptryckningar – skulle vara en revolution i klockvärlden.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

   

  luminox.com

 • Michael Kors

  Michael Kors sätter trenderna med roséguld och djurmönster

  Michael Kors är USA:s ledande modedesigner för lyxaccessoarer och kläder. Företagets grund kommer från produktionen av förfinade och sofistikerade amerikanska kläder med en touch av jet-set.  Aspen, Palm Beach eller Capri, vår ambition är att delge vår vision av en lyxig livsstil till kvinnor och män runt om i världen. Våra produkter symboliserar högsta kvalitet, från kläder, accessoarer och smycken. Vårt företag värnar om den högsta standarden inom kreativitet, kvalitet, teknologi och våra mänskliga resurser.

 • Oris

  Oris – prestigemärket

  Oris klockor började tillverkades år 1904 av Paul Cattin och Georges Christian Hölstein. Klockintresserade runt om i världen ser Oris som ett exklusivt schweiziskt klockmärke som tillverkar högkvalitativa mekaniska klockor till överraskande bra priser. En förklaring till de fina priserna är att märket spenderar betydligt mindre pengar på marknadsföring än många liknande märken och, som man själva säger, "lägger pengarna på klockorna istället för på tidningarna"

 • Seiko

  Seiko – en av världens största tillverkare av klockor

  Seiko grundades redan 1881 av Kintaro Hattori och Seiko är än idag i familjen Hattoris ägo. Seiko var från början en liten tillverkare av väggur med ett fåtal anställda och har fram till idag vuxit till totalt 120 000 personer som arbetar med utveckling och tillverkning av klockor Seiko. Seiko har under årens lopp varit ledande med nya tekniska lösningar av klockor och armbandsur. Seiko var till exempel först i världen med att ta fram ett quartz-urverk.

 • Suunto

  För tillfället säljer vi inte Suunto i webbshopen men kontakta gärna någon av butikerna i högerspalten. De har klockor hemma.

   

  Suunto – prisbelönta sportinstrument

  Suunto grundades 1936 av friluftsmänniskan och orienteringsentusiasten Tuomas Vohlonen, som länge hade brottats med ett problem: torrrkompassernas dåliga precision och bristfälliga stabilitet i nålen. Idag är Suunto är ledande inom design och tillverkning av sportinstrument för träning, dykning, bergsbestigning, vandring, skidåkning, segling och golf. Suuntos sportinstrument har prisbelönats för sin design, precision och pålitlighet. Med hjälp av de snygga och funktionella klockorna och sportdatorerna kan idrottare på alla nivåer analysera och förbättra sina resultat. För detaljerade beskrivningar av klockorna funktioner och prestanda, se även: 
  suunto.com »»
  suunto_authorized_dealer_13

 • TAG Heuer

  Tag Heuer grundades år 1860 av Edouard Heuer i schweiziska byn St.Imier. Detta exklusiva klockmärke har med sitt avantgardeurmakeri alltid eftersträvat att tillverka klockor med exceptionell design och precision och  under åren tagit fram kända klockor såsom Carrera och Aquaracer. År 1969 lanserades den berömda modellen Monaco som blev historisk i filmen ”Le Mans” med Steve McQueen i huvudrollen.Tag Heuer producerar sportklockor och kronografer de hämtar sin inspiration från sportvärlden och har starka kopplingar till motorsport som Formel 1, med ett samarbete och som officiell tidtagare till team McLaren Mercedes. De förknippas också med andra sporter såsom segling och skidåkning.

   

  Tag Heuer är bland de mest prestigefyllda klockmärkena på den globala klockmarknaden och rankas idag som den fjärde största tillverkaren av exklusiva klockor.

   

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

   

  http://www.tagheuer.com/

   

   

   

 • Tissot

  Tissot – vacker och stilsäker design

  Tissot vänder sig till dig som njuter av vacker och stilsäker design där priset inte står i vägen för ett förverkligande. Tissot är en klocka för dig som vill ha en maximal tidsprecision till ett bra pris. 

 • Triwa

  TRIWA – med seriös och lekfull stil

  Ett armbandsur från TRIWA är inte bara ett tickande precisionsmaskineri som berättar för dig att det är lunchdags, att du är försenad igen, eller att det är boarding time för din flight. En TRIWA är också en snygg accessoar som kan visa din inställning till begreppet tid. Den kan visa vilket humör du är på för tillfället och ge de människor du möter en vink om vem du egentligen är. TRIWA är ett varumärke som ser mycket allvarligt och seriöst på uppgiften att vara lekfullt och opretentiöst. Och de har inget emot att vara provokativa men på ett kreativt, positivt, sätt.

  Detta varumärkes artiklar finns i ett begränsat antal butiker.

 • Victorinox

  Funktionalitet och kvalitet i toppklass

  Victorinox Swiss Army har anor sedan 1884 då Karl Elsener och hans mor Victoria började tillverka knivar i den lilla staden Ibach-Schwyz i hjärtat av Schweiz. Redan år 1897 tog de patent på den Schweiziska officerkniven. Företaget utvecklade sedermera den välkända Swiss Army kniven.

  1921 uppfanns rostfritt stål, även kallat inox. Efter det att grundarens mor Victoria gått bort valdes Victorinox som företagsnamn. Victorinox är fortfarande familjeägt och självständigt. 2009 firade företaget både sitt 125-årsjubileum samt den schweiziska arméklockans 20-årsjubileum. Produkterna från Victorinox Swiss Army är idag välkända för sin funktionalitet och höga kvalitet.

Varumärket finns hos: