• Klockor
 • Smycken
 • Nyheter & Kampanj
 • Nyheter
 • Kampanj
 • Presentkort
Sök artiklar
Varumärke
Pris
Version:
E-butik Flex (6.5)
Plats

Stockholm, Fältöversten

Namn
Klockmaster Fältöversten
Text
Fältöversten, Karlaplan 13
115 20 Stockholm
Öppet
Vardag 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17
Telefon
08-661 61 92
Klockmaster Fältöversten Stockholm ligger i gallerian Fältöversten vid Karlaplan. Vi har auktoriserad serviceverkstad för Tag Heuer, Suunto & Polar. Vi utför batteribyten med tryckprovning på de flesta märken.På Klockmaster Fältöversten hittar du följande varumärken: Tag Heuer, Maurice Lacroix, Victorinox, Longines, Certina, Tissot, Seiko, Grand Seiko, Michael Kors, Marc by Marc, CK, Burberry, Gant, Mondaine, Daniel Wellington och Gul.

Varumärken Klockor

 • Baume & Mercier

  Baume & Mercier

  Baume & Mercier's historia börjar år 1830 och gör det schweiziska klockmärket till en av världens äldsta..

  Från generation till generation, från familjeband till vänskapsband, från sofistikerade komplikationer till visionära innovationer fortsätter varumärket att tillverka klockor av högsta kvalitet. Baume & Mercier är lojala mot sina grundare motto, bröderna Louis-Victor och Célestin Baume ; “Accept only perfection; only manufacture watches of the highest quality,

  I 2011 re-lanserade Baume & Mercier sitt varumärke som en påminnelse om livets mest älskade ögonblick; bröllop, födelsedagar, student, årsdagar osv. Klockan på din arm är ett bestående minne och en hyllning till något viktigt i livet. 

   - Life is about moments - säger Baume & Mercier och vill påminna oss om detta varje dag. 

  Baume & Mercier»

 • Burberry

  Burberry klockor – brittisk stil i innovativ design

  Burberry tar tillvara den genuina brittiska stilen och förenar den innovativ design som snarare skapar trender än följer. Du hittar det exklusiva varumärket Burberry i de butiker du ser här till höger. Här i webbshopen beställer du från den butik som ligger närmast dig, eller den du väljer själv.

 • Calvin Klein

  Calvin Klein

  1997 slog Calvin Klein och Swatch Group ihop sina talanger för att skapa ck watch. Genom denna lyckade konstellation föddes klockan som modeaccessoar. 2004 utvecklades samarbetet ytterligare och ck jewelery lanserades. Precis som övriga produktgrupper från Calvin Klein, har klockorna och smyckena ett speciellt formspråk med sina rena och moderna linjer.
  Idag finns Calvin Klein watches och jewelery i över 60 länder och erbjuder modeaccessoarer till medvetna män och kvinnor

 • Certina

  Certina – exklusiv design kombinerat med sportiga egenskaper

  Certinas kollektion kombinerar idag mer än någonsin sofistikerad design med allsidiga och sportiga egenskaper. Certina har en bred kollektion med klockor för skilda smaker och tillfällen.

 • Daniel Wellington

  Svenskdesignad bästsäljare i stilren design

  Daniel Wellington representerar den växande ”Preppytrenden”, inspirerad av livsstilen på amerikanska privatskolor där stil och kvalitet värdesätts högt. Kännetecknande är en tunn, klassisk och stilren design utan krusiduller.

 • Gant

  Gant – klassisk elegans

  Emigranten Bernhard Gant kom till USA 1914, fick arbete i en textilfabrik och insåg snart att den amerikanska drömmen även borde genomsyra kläderna. Gant öppnade en egen butik med skjortor och herrkläder som trots den tidsenligt uppklädda elegansen också var lediga och bekväma. Kännetecknande för Gant är klassisk elegant men med en avslappnande design. 

 • Grand Seiko
  20011
 • Gul

  GUL – svensk stryktålig klocka i omisskännlig design

  Gul har döpt modellerna i Gul Active serien efter surforter i England. Gul City modellerna är uppkallade efter kända platser i London.

  Det var i början av sextiotalet som Dennis Cross, en man med en passion för surfing, beslutade att nog var nog. Även om han älskade att surfa, var vattnet i Atlanten för kallt, särskilt på vintern! Han åtar sig därför att utforma den första specialbyggda våtdräkten för surfare. Dennis började designa och tillverka den första våtdräkten. Denna våtdräkt ryktas ha gjorts i bakluckan av hans Splitscreen på Fistral Beach i Newquay, Cornwall. Från denna ödmjuka början, var Gul varumärket fött. Verksamheten fortsatte att växa och 1980 fick svenska Sten Warfvinge licensen på Gul watches.

   

 • Longines

  Longines är en av många klockor från Schweiz ,idag liksom tidigare, är Longines kända för sina precisa urverk och korrekta tidtagning. Longines grundades redan 1832 med klockor av högsta kvalité. Longines har en gammal koppling till piloter och flygning - en av Longines tidiga modeller var framtagen för piloter och den klockan ligger till grund för Longines klockor idag. Longines klockor är tradition och genuint hantverk i ett. Att klockor från Longines är precisa visas av att Longines klockor används för tidtagning i många sammanhang. Att köpa en klocka från Longines är att köpa en klocka du kan använda under många år. Köp en klocka från Longines i någon av våra butiker.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  longines.com

 • Maurice Lacroix

  Maurice Lacroix – exklusiva klockor

  Maurice Lacroix klockor tillverkas i stora kvantiteter, cirka 150 000 klockor om året skickas ut från den lilla fabriken i Saignelégier. Maurice Lacroix tillverkar exklusiva klockor, ofta med många komplikationer, till ett bra pris. Företaget har som mål att  vara en oberoende tillverkare med egna urverk i alla klockor de tillverkar. Något som är ovanligt i den Schweiziska klockindustrin.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  mauricelacroix.com »»

 • Michael Kors

  Michael Kors sätter trenderna med roséguld och djurmönster

  Michael Kors är USA:s ledande modedesigner för lyxaccessoarer och kläder. Företagets grund kommer från produktionen av förfinade och sofistikerade amerikanska kläder med en touch av jet-set.  Aspen, Palm Beach eller Capri, vår ambition är att delge vår vision av en lyxig livsstil till kvinnor och män runt om i världen. Våra produkter symboliserar högsta kvalitet, från kläder, accessoarer och smycken. Vårt företag värnar om den högsta standarden inom kreativitet, kvalitet, teknologi och våra mänskliga resurser.

 • Mondaine

  Mondaine – ett genuint schweiziskt märke

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår online-shop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket. Se i högerspalten här bredvid och ta kontakt med någon av butikerna så får du hjälp med den klocka du söker.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  www.mondaine.com »

 • Oris

  Oris – prestigemärket

  Oris klockor började tillverkades år 1904 av Paul Cattin och Georges Christian Hölstein. Klockintresserade runt om i världen ser Oris som ett exklusivt schweiziskt klockmärke som tillverkar högkvalitativa mekaniska klockor till överraskande bra priser. En förklaring till de fina priserna är att märket spenderar betydligt mindre pengar på marknadsföring än många liknande märken och, som man själva säger, "lägger pengarna på klockorna istället för på tidningarna"

 • Seiko

  Seiko – en av världens största tillverkare av klockor

  Seiko grundades redan 1881 av Kintaro Hattori och Seiko är än idag i familjen Hattoris ägo. Seiko var från början en liten tillverkare av väggur med ett fåtal anställda och har fram till idag vuxit till totalt 120 000 personer som arbetar med utveckling och tillverkning av klockor Seiko. Seiko har under årens lopp varit ledande med nya tekniska lösningar av klockor och armbandsur. Seiko var till exempel först i världen med att ta fram ett quartz-urverk.

 • Suunto

  För tillfället säljer vi inte Suunto i webbshopen men kontakta gärna någon av butikerna i högerspalten. De har klockor hemma.

   

  Suunto – prisbelönta sportinstrument

  Suunto grundades 1936 av friluftsmänniskan och orienteringsentusiasten Tuomas Vohlonen, som länge hade brottats med ett problem: torrrkompassernas dåliga precision och bristfälliga stabilitet i nålen. Idag är Suunto är ledande inom design och tillverkning av sportinstrument för träning, dykning, bergsbestigning, vandring, skidåkning, segling och golf. Suuntos sportinstrument har prisbelönats för sin design, precision och pålitlighet. Med hjälp av de snygga och funktionella klockorna och sportdatorerna kan idrottare på alla nivåer analysera och förbättra sina resultat. För detaljerade beskrivningar av klockorna funktioner och prestanda, se även: 
  suunto.com »»
  suunto_authorized_dealer_13

 • Swatch

  Swatch – Klockor som sätter färg på tillvaron.

  Swatch grundades av den schweiziske urtillverkaren Nicolas Hayek. Till en början tillverkade Nicolas en klocka i tunn plast bestående av 51 delar. Det var en klocka som kombinerade hög kvalitet med ett lågt pris. På senare år har man tillverkat nya modeller med otaliga variationer i design. Idag finns swatchklockorna i flera olika varianter. Ultratunna kronometrar, inbyggda skidpass, interaktiva klockor och klockor med djupmätare för dykning. Swatch var även officiell tidtagare under Os i Aten 2004.

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  swatch.com »»

 • TAG Heuer

  Tag Heuer grundades år 1860 av Edouard Heuer i schweiziska byn St.Imier. Detta exklusiva klockmärke har med sitt avantgardeurmakeri alltid eftersträvat att tillverka klockor med exceptionell design och precision och  under åren tagit fram kända klockor såsom Carrera och Aquaracer. År 1969 lanserades den berömda modellen Monaco som blev historisk i filmen ”Le Mans” med Steve McQueen i huvudrollen.Tag Heuer producerar sportklockor och kronografer de hämtar sin inspiration från sportvärlden och har starka kopplingar till motorsport som Formel 1, med ett samarbete och som officiell tidtagare till team McLaren Mercedes. De förknippas också med andra sporter såsom segling och skidåkning.

   

  Tag Heuer är bland de mest prestigefyllda klockmärkena på den globala klockmarknaden och rankas idag som den fjärde största tillverkaren av exklusiva klockor.

   

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

   

  http://www.tagheuer.com/

   

   

   

 • Tissot

  Tissot – vacker och stilsäker design

  Tissot vänder sig till dig som njuter av vacker och stilsäker design där priset inte står i vägen för ett förverkligande. Tissot är en klocka för dig som vill ha en maximal tidsprecision till ett bra pris. 

 • Victorinox

  Funktionalitet och kvalitet i toppklass

  Victorinox Swiss Army har anor sedan 1884 då Karl Elsener och hans mor Victoria började tillverka knivar i den lilla staden Ibach-Schwyz i hjärtat av Schweiz. Redan år 1897 tog de patent på den Schweiziska officerkniven. Företaget utvecklade sedermera den välkända Swiss Army kniven.

  1921 uppfanns rostfritt stål, även kallat inox. Efter det att grundarens mor Victoria gått bort valdes Victorinox som företagsnamn. Victorinox är fortfarande familjeägt och självständigt. 2009 firade företaget både sitt 125-årsjubileum samt den schweiziska arméklockans 20-årsjubileum. Produkterna från Victorinox Swiss Army är idag välkända för sin funktionalitet och höga kvalitet.

Varumärket finns hos: