• Klockor
 • Smycken
 • Nyheter & Kampanj
 • Nyheter
 • Kampanj
 • Presentkort
Sök artiklar
Varumärke
Pris
Version:
E-butik Flex (6.5)
Plats

Falkenberg

Namn
Klockmaster
Text
Sparbankshuset, Nygatan 38
311 31 Falkenberg
Öppet
Vardag 10-18
Lördag 10-15
Telefon
0346-105 82

Varumärken Klockor

 • Armani

  Armani sätter trenden

  I årtionden har Giorgio Armani inte bara satt trenden, utan även varit en av de mest framstående av Europas designers. Det gäller såväl kläder som accessoarer, däribland Emporio Armani klockor.

 • Calvin Klein

  Calvin Klein

  1997 slog Calvin Klein och Swatch Group ihop sina talanger för att skapa ck watch. Genom denna lyckade konstellation föddes klockan som modeaccessoar. 2004 utvecklades samarbetet ytterligare och ck jewelery lanserades. Precis som övriga produktgrupper från Calvin Klein, har klockorna och smyckena ett speciellt formspråk med sina rena och moderna linjer.
  Idag finns Calvin Klein watches och jewelery i över 60 länder och erbjuder modeaccessoarer till medvetna män och kvinnor

 • Casio

  Casio – marknadens bredaste utbud av klockor

  Casio erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av armbandsur, allt från eleganta men samtidigt tåliga traditionella analogaklockor till tuffa, multifunktionella hjälpmedel för sport, fritid och äventyr – Edifice, Pro Trek och Phys. Casio har också satt trender – trender som står sig starka över tiden med till exempel G-Shock och Baby-G. Och när du alltid vill ha rätt tid är Casio framstående med sina Wave Ceptor radiokontrollerade ur.

 • Certina

  Certina – exklusiv design kombinerat med sportiga egenskaper

  Certinas kollektion kombinerar idag mer än någonsin sofistikerad design med allsidiga och sportiga egenskaper. Certina har en bred kollektion med klockor för skilda smaker och tillfällen.

 • Daniel Wellington

  Svenskdesignad bästsäljare i stilren design

  Daniel Wellington representerar den växande ”Preppytrenden”, inspirerad av livsstilen på amerikanska privatskolor där stil och kvalitet värdesätts högt. Kännetecknande är en tunn, klassisk och stilren design utan krusiduller.

 • Diesel

  Diesel går sin egen väg

  Diesel har länge varit en pionjär inom denim och vardagsmode, kända för att sätta trenderna inom industrin istället för att följa dem. Genom att behålla sitt dna har Diesel fortsatt utvecklas och nu blivit ett riktigt alternativ till de väletablerade lyxvarumärkena. Diesel är en världsomspännande organisation. Från huvudkontoret i Vicenza ansvarar de för 20 underleverantörer i Europa, Asien och Amerika. Märket finns i över 80 länder med 5000 försäljningsställen inklusive 400 egna butiker. Trots den otroliga utvecklingen är filosofin fortfarande densamma som när Renzo Rosso startade 1978. Då tänkte han sig ett märke som stod för passion, individualitet och självuttryck. Idag har ”planeten Diesel” en befolkning på 6000 unika människor som är specialister på att tänka ”outside the box”. Diesel strävar efter förändring. De producerar 3000 nya produkter per säsong och vare produkt härstammar från en process fylld av kreativ frihet för att bibehålla en konstant nyhetskänsla.  Klicka här eller på bilden för att bläddra i nya broschyren från Diesel ]


 • DKNY

  DKNY – en unik mix av stil

  Kort sagt, DKNY har som alltid fångat energin och stämningen från New York.  Internationell, egen, och äkta. DKNY tillgodoser vardagslivets behov för människor överallt, från jobb till semester, från jeans till aftonklänning. DKNY levererar genomgående och konsekvent sin unika mix av stil runt om i världen.

 • Fossil

  Fossil – alltid med vintagekänsla

  Ända sedan starten 1984 har Fossil som varumärke inspirerats av designestetiken hos modern vintage. Fossil har vuxit från att vara en liten klockverksamhet till ett internationellt livsstilsvarumärke med över 390 butiker världen över och samtidigt en stark e-handel. Kända för sitt uttrycksfulla sortiment av kläder och accessoarer såsom klockor, handväskor och skor strävar Fossil efter att ge världen sin del av den kreativa ikoniska vintagedesignen.


   

 • Gant

  Gant – klassisk elegans

  Emigranten Bernhard Gant kom till USA 1914, fick arbete i en textilfabrik och insåg snart att den amerikanska drömmen även borde genomsyra kläderna. Gant öppnade en egen butik med skjortor och herrkläder som trots den tidsenligt uppklädda elegansen också var lediga och bekväma. Kännetecknande för Gant är klassisk elegant men med en avslappnande design. 

 • Gul

  GUL – svensk stryktålig klocka i omisskännlig design

  Gul har döpt modellerna i Gul Active serien efter surforter i England. Gul City modellerna är uppkallade efter kända platser i London.

  Det var i början av sextiotalet som Dennis Cross, en man med en passion för surfing, beslutade att nog var nog. Även om han älskade att surfa, var vattnet i Atlanten för kallt, särskilt på vintern! Han åtar sig därför att utforma den första specialbyggda våtdräkten för surfare. Dennis började designa och tillverka den första våtdräkten. Denna våtdräkt ryktas ha gjorts i bakluckan av hans Splitscreen på Fistral Beach i Newquay, Cornwall. Från denna ödmjuka början, var Gul varumärket fött. Verksamheten fortsatte att växa och 1980 fick svenska Sten Warfvinge licensen på Gul watches.

   

 • Hugo Boss

  Hugo Boss

  Under 2004 inleddes ett samarbete mellan ett av världens största modehus, Hugo Boss och den schweiziske klockproducenten Movado Group, resultatet blev Hugo Boss Watches. Ett partnerskap som utvecklades naturligt. Passion, kreativitet och kvalitet är viktiga värdeord som Hugo Boss delar med Movado Group. Bådas respekt för form och inneboende elegans lever och förmedlas genom precis utformning av dess klockor.

 • Marc Jacobs

  Marc Jacobs är designgeniet som ligger bakom serien Marc by Marc. Som designer så räknas Marc Jacobs till en av vår tids främsta designers. Marc Jacobs är amerikanen som tog över det franska modehuset Louis Vitton. Med sin serie klockor som släpptes som en del av Marc by Marc kan man njuta av riktigt vackra, coola och roliga klockor.

 • Michael Kors

  Michael Kors sätter trenderna med roséguld och djurmönster

  Michael Kors är USA:s ledande modedesigner för lyxaccessoarer och kläder. Företagets grund kommer från produktionen av förfinade och sofistikerade amerikanska kläder med en touch av jet-set.  Aspen, Palm Beach eller Capri, vår ambition är att delge vår vision av en lyxig livsstil till kvinnor och män runt om i världen. Våra produkter symboliserar högsta kvalitet, från kläder, accessoarer och smycken. Vårt företag värnar om den högsta standarden inom kreativitet, kvalitet, teknologi och våra mänskliga resurser.

 • Polar

  Polar pulsklocka

  Om du vill ha ut det mesta av din träning - springa, cykla, ro eller vilken konditionsträning som helst - då ska du köpa en pulsklocka från Polar. Pulsklockor håller kollen på din träning, hjälper dig att hitta maximal effekt och bästa träningen för återhämtning. Många träningsappar till mobiltelefoner kan logga träning men en telefon är otymplig att ha med och vill man köra långa träningspass så tar batteriet snabbt slut. Med en pulsklocka kan man lagra och analysera sin träning.

  Polar pulsklockor är i många fall kompletta med inlagda träningsprogram för olika träningsformer. Maxa din träning med en pulsklocka!

  Detta varumärkes artiklar finns ännu inte att beställa i vår OnlineShop. Vi hänvisar tills vidare till de butiker som är återförsäljare för märket.  Se butiksförteckningen och ta kontakt med någon av butikerna. 

  www.polar.com »»

 • Seiko

  Seiko – en av världens största tillverkare av klockor

  Seiko grundades redan 1881 av Kintaro Hattori och Seiko är än idag i familjen Hattoris ägo. Seiko var från början en liten tillverkare av väggur med ett fåtal anställda och har fram till idag vuxit till totalt 120 000 personer som arbetar med utveckling och tillverkning av klockor Seiko. Seiko har under årens lopp varit ledande med nya tekniska lösningar av klockor och armbandsur. Seiko var till exempel först i världen med att ta fram ett quartz-urverk.

 • Skagen

  Skagen – vackra klockor från en vacker plats

  Vi vill engagera våra fans genom att dela vår kärlek till dansk kultur och design genom våra fantastiska produkter, fina butiksmiljöer och personlig, omtänksam service i våra butiker. Vi strävar efter att inspirera globalt genom att nära begreppet Hygge i varje beröringspunkt i vårt varumärke – ett viktigt danskt begrepp som kan beskrivas med gästfrihet, värme och respekt för alla. Det danska konceptet Hygge har alltid varit själva hjärtat och själen i vårt varumärke. Det är därför naturligt att vår historia börjar där Hygge alltid levt och upplevts – i den lilla byn Skagen vid havet i Danmark. Grundarna Henrik och Charlotte Jorst  blev så inspirerade av den varma och välkomnande atmosfären på denna speciella plats, att de bestämde sig för att skapa ett litet, desindrivet livsstilsföretag som inte bara delar dess namn utan även dess epos.

  Med den fridfulla, havsnära känslan av Skagen i åtanke, skapade grundarna ett distinkt DNA för varumärket med rötterna i enkelhet och naturliga element.

  För att ge varumärket fäste även i statsmiljöer, vävde de även in influenser från deras favorit metropoler runt om i världen. Den här perfekta mixen av känslighet för naturlig och modern design gör Skagens kollektioner unika och har bidragit till varumärkets globala framgångar de senaste 23 åren.

 • Tissot

  Tissot – vacker och stilsäker design

  Tissot vänder sig till dig som njuter av vacker och stilsäker design där priset inte står i vägen för ett förverkligande. Tissot är en klocka för dig som vill ha en maximal tidsprecision till ett bra pris. 

 • Victorinox

  Funktionalitet och kvalitet i toppklass

  Victorinox Swiss Army har anor sedan 1884 då Karl Elsener och hans mor Victoria började tillverka knivar i den lilla staden Ibach-Schwyz i hjärtat av Schweiz. Redan år 1897 tog de patent på den Schweiziska officerkniven. Företaget utvecklade sedermera den välkända Swiss Army kniven.

  1921 uppfanns rostfritt stål, även kallat inox. Efter det att grundarens mor Victoria gått bort valdes Victorinox som företagsnamn. Victorinox är fortfarande familjeägt och självständigt. 2009 firade företaget både sitt 125-årsjubileum samt den schweiziska arméklockans 20-årsjubileum. Produkterna från Victorinox Swiss Army är idag välkända för sin funktionalitet och höga kvalitet.

 • YH Yvette Hass

  Yvette Hass - silver, guld och gilver

  Den svenska designern Yvette Hass har designat YH Watches och Yvette Hass Fashion Apparel.

  Yvette Hass affärside bygger på minikollektioner med hög modegrad som skapar efterfrågan och nyfikenhet inför kommande kollektioner. YH Watches är exklusiva med fokus på detaljer och design som håller i längden. De tillverkas i stainless steel, japanska urverk, Swarovski-kristaller, sötvattenspärlor, läder, skruvade boetter och mineralglas. Förutom i silver, guld och rosé tillverkas YH Watches även i den nya färgen gilver. Som Urban Dictionary skriver – In the fashion world, a color that is a mix of metallic gold and silver. För Yvette Hass är det viktigt med hänsyn både till miljön och till de människor somberörs av kollektionen. – Jag vill att alla led skall må bra och stå bakom våra produkter. Inga barn ska finnas i fabrikerna och material från djurriket ska hanteras på ett humant sätt. 

Varumärken Smycken

 • Arock

  AROCK är ett svenskt varumärke som skapar smycken till män i alla åldrar, oavsett om man vågar sticka ut lite extra eller bara vill ha ett smycke som är stilrent och elegant. Varumärket är väl känt för sin starka och skandinaviska design. 
 • Astrid & Agnes
  65490
 • Calvin Klein
  65100
 • Edblad

  Edblad  uppskattad och uppmärksammad del av den skandinaviska designvärlden.

   

  Edblad grundades 2006 av de två formgivarna Hans och Cathrine Edblad. På Singö i den nordligaste delen av Stockholms skärgård finns parets ateljé med utsikt över Ålands hav. Där skapas nya smycken, kläder och inredningsdetaljer för medvetna kunder världen över. Produktionen sker både i Sverige, Europa och i Asien, med stort hänsynstagande till miljöpåverkan och arbetsförhållanden.
  Materialvalen är allt från rostfritt stål, silver och halvädelstenar till betong, porslin och bambu. Nyfikenhet och experimentlust leder till ständiga överraskningar och nya kreativa lösningar. Formgivarparet har kvar sin ateljé på ön men verksamheten har idag huvudkontor i Norrtälje och fem egna butiker i Stockholm, Norrtälje, Grisslehamn och Öregrund. Återförsäljare finns i ett tiotal länder. Med ett personligt koncept och medarbetare som sätter god service främst har Edblad kommit att bli en uppskattad och uppmärksammad del av den skandinaviska designvärlden.


  Edbladco.com»

 • Fossil

  Fossil - optimismen och kreativiteten i den amerikanska kulturen

  Fossil står för optimismen och kreativiteten i den amerikanska kulturen. Inspirerad av vintage design, tar Fossil det bästa från förr och gör det unikt för dagens konsumenter.Sedan 1984 har vi skapat kvalitetsprodukter för våra kunder. Fossil har alltid influerats av optimism, kreativetet och den tillgänglighet som präglar Amerika- allt från den ikoniska designen från 50 och 60-talets uppfinnartid till dess innovativa arkitektur. Vetskapen om att bra design kan komma från många platser - och i många prisklasser- ligger till grund för allt vi skapar.

 • Michael Kors

  Michael Kors  - känsla för glamour och tidlös elegans.


  Michael Kors är en världsberömd, prisbelönt designer av lyxiga accessoarer och skapare av underbara klädkollektioner att användas till både vardag och fest.Företaget etablerades 1981 och producerar idag en rad produkter under hans signatur Michael Kors Collection och MICHAEL Michael Kors. Dessa produkter inkluderaraccessoarer, klockor, smycken, skor, dam och herr klädkollektioner, solglasögon samten doftserie. Bakom detta uppbyggda imperium står en ensam designer med en medfödd känsla för glamour och tidlös elegans.

   

  Michael kors

 • Tommy Hilfiger

  Smycken från Tommy Hilfiger är vackra, ungdomliga och stilsäkra. Precis som märket i övrigt utstrålar smyckeskollektionen den kärlek till den amerikanska sport- och strandkulturen som gjort märket till en succé världen över.
Varumärket finns hos: